Over tweetakt

Trajecten met impact

Leren en groei mag geen toevalstreffer zijn. Met onze aanpak garanderen we een maximaal effect. Deelnemers werken met eigen uitdagingen en praktijkvoorbeelden. Tijdens en na de sessies passen ze meteen toe wat ze geleerd hebben.

“De opleiding was heel praktijkgericht, en direct toepasbaar tijdens mijn dagelijks werk.”
Inge de Wolf
Deelnemer leiderschapstraject

Echt maatwerk

We werken een aanbod uit op maat van uw vraag, noden, context en het profiel van de deelnemers. Dat doen we door te vertrekken van een blanco blad en te onderzoeken wat u exact wil bereiken. In co-creatie met u bepalen we de beste aanpak.

Gebeten door groei

Tweetakt enthousiasmeert, daagt uit en zet mensen en teams in beweging. We verleiden tot leren met inspirerende en motiverende werkvormen. Onze coachende aanpak zorgt ervoor dat mensen de stap zetten van kennen en kunnen naar willen en durven.

Sterke trainers

Knappe programma's verdienen ervaren en gedreven trainers. We zetten de juiste expertise in om van uw traject een succes te maken. Onze trainers delen de ambitie om van leren een inspirerend doorbraakmoment te maken. Ze staan voor een no-nonsense aanpak, focus, flexibiliteit en vaart.

Getuigenissen

Karolien De Mot
Kantoorverantwoordelijke • Sodalis

Op drie dagen tijd heb ik enorm veel bijgeleerd over leiderschap, management en coaching. Het lukt me eindelijk om weerstand te counteren en veranderingen te realiseren in mijn team.

Isabel Van de Weyenberg
Project Leader • Flanders Make

Coachend leidinggeven was één van de meest toepasbare opleidingen die ik al gevolgd heb. De cursus was goed opgebouwd, met telkens enkele weken ertussen zodat je tijd had om toe te passen wat je had opgepikt in de les.

Shanna François
Projectmedewerker HR • UZ Gent

Als startende leidinggevende vind ik de opleiding Coachend leidinggeven heel zinvol: we zagen telkens kort een theoretisch kader om dan in duo’s een situatie waarmee we in realiteit geconfronteerd worden, voor te bereiden en te oefenen.

Inge de Wolf
Leidinggevende • Formaat vzw

Ik volgde de opleiding coachend leidinggeven bij tweetakt en ik ben heel tevreden. De opleiding is heel praktijkgericht, en direct toepasbaar tijdens mijn dagelijks werk. De driedaagse bood een goed evenwicht tussen de theorie en oefeningen om hiermee in de groep aan de slag te gaan. Een aanrader voor startende en ervaren leidinggevenden.

Dries Van Dyck
Coördinator • Kras Jeugdwerk

Ik volgde een driedaagse rond coachend leidinggeven. Het was een zeer leerrijke opleiding die erg op de praktijk gericht was. Ik kreeg zeer veel info en omdat ik die info steeds kon toepassen op mijn eigen praktijk kreeg ik veel energie van deze opleiding. Ik ging elke dag huiswaarts met concrete to do's als leidinggevende.

Eefje Lepère
Vormingsverantwoordelijke • Zwijndrecht

De opleidingen waren een schot in de roos. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Bijna iedereen had wel iets bijgeleerd. Een echte aanrader. 

Ferdi Sutcu
Regional Manager • DSM Keukens

Zeer leerrijk. Opleiding op maat van je eigen werkomgeving/werksituaties. Zeer praktijkgericht. Een echte aanrader.

Inge Hernie
Study Manager • Valesta

De principes werden heel helder gebracht, met veel direct bruikbare tips. Een heel leerrijk moment was het coachen in kleine groep. Een aanrader. Ik kijk uit naar het opvolgmoment dat inbegrepen is bij deze cursus.

Sabrina Dal Zotto
HR Coördinator • de Rand

De opleiding coachend leidinggeven (...) vormde een mooi geheel met zeer praktische methodes/tips die je vrijwel direct kunt gebruiken. 

Goia Ruthe
Consulente • Het Poetsbureau

De opleiding was een echte eyeopener. Heel leerrijk en interessant. Zeker aan te raden!