Trainer communicatie en softskills

Ben je gebeten door training en opleiding?

Heb je zin in een uitdaging vol afwisseling, kansen, boeiende klanten en fijne collega’s?

Zit klantgerichtheid, groeidenken, enthousiasme en een no-nonsense aanpak in je DNA?

Dan hebben we de geknipte job voor je!

Over tweetakt

Tweetakt versterkt medewerkers, leidinggevenden en teams. Dat doen we met opleiding, training en coaching op maat. Centraal staat het werken met eigen praktijk en het uitbouwen van brede leertrajecten die succes en effect garanderen. Je krijgt een beeld van ons aanbod en onze aanpak op www.tweetakt.be.

Nog niet van ons gehoord?

Dat zou best eens kunnen. Tweetakt groeit vooral via mond-aan-mond reclame. Terwijl iedereen druk aan de LinkedIn was, hebben wij stiekem met de fijnste en boeiendste klanten van het land samengewerkt. Je vindt ons zowel bij socialprofitorganisaties, de publieke sector als bij kleine en grote bedrijven. Benieuwd? Neem een kijkje op www.tweetakt.be/klanten.

Organisatie en medewerkers

Tweetakt bestaat uit een kern van leerarchitecten en een vloot van een twintigtal 'dedicated' freelance trainers. Op die manier kunnen we beschikbaarheid, flexibiliteit en wendbaarheid garanderen. Dat combineren we met alle kwaliteitsgaranties en doorgedreven professionaliteit die klanten van een opleidingspartner verwachten. 

Om dat te blijven waarmaken en om ons aanbod verder uit te breiden, zijn we op zoek naar twee collega’s om ons team te versterken. Goed om weten: we zoeken mensen in vaste dienst, geen freelancers.

Wat we bieden: een job (voltijds) als trainer

Als trainer ben je de trekker en het aanspreekpunt voor alle facetten van een opleidingstraject. Van intake tot effectevaluatie. Dat kan gaan om een dagopleiding ‘Feedback geven’, een driedaagse ‘Coachend leidinggeven’ of een breed aanbod van modules bij dezelfde klant.

Je onderzoekt elke opleidingsvraag en bouwt het bredere leertraject uit, samen met de klant. Je zorgt voor het stroomlijnen van communicatie en uitvoering. Je bewaakt samen de kwaliteit en het leereffect van de verschillende opleidingen.

De trainingen die je ontwerpt, gaf je ook zelf. Dat is gebonden aan drukke en minder drukke periodes. Reken op 3 à 4 dagen per week. Training kan doorgaan in heel Vlaanderen en Brussel.

We bieden je een vast contract met een aantrekkelijk en competitief loonpakket en onder meer een firmawagen. Je werkt op locatie, op ons kantoor in hartje Antwerpen of thuis wanneer dat kan en je dat wil. De drukkere periodes wissel je af met de mogelijkheid om tot 8 weken vakantie per jaar op te bouwen. Die neem je vooral op tijdens en rond de schoolvakanties. 

Wie we zoeken 

We mikken op een aanwerving in vaste dienst (voltijds). Dit is waar we naar op zoek zijn:

  • Je hebt ervaring als softskill- of leiderschapstrainer. Of andere ervaring die laat zien dat je mensen kan laten groeien en bijleren.
  • Je kan je helemaal vinden in onze aanpak: innovatief, optimistisch, enthousiast, no-nonsense en inclusief. 
  • Je bent doordrongen van klantgericht denken en handelen. Je weet dat het als trainer niet over jou gaat maar over jouw klant, de deelnemers en de groep.
  • Je gelooft in talentgericht en ervaringsgericht leren. En hebt als trainer het talent om flexibel elk programma te kunnen bijsturen op maat van wat een groep of deelnemer nodig heeft. Je bent steeds op zoek naar nieuwe invalshoeken om van elke training een succes te maken. 
  • Terwijl de rest een probleem ziet, werk jij al aan een oplossing.
  • Je bent breed inzetbaar, flexibel qua werkuren en locatie en bereid verschillende rollen en taken op te nemen.
  • Je hebt zin om continu bij te leren en uitgedaagd te worden. 
  • Je hebt een vlotte pen, kan nauwkeurig werken en hebt een goede kennis van het Engels. 
  • Je brengt wat verrassingsskills mee: dingen waarvan we niet wisten dat we ze nodig hadden. Bijvoorbeeld expertise in blended learning, ervaring met opleiding aan technisch medewerkers, gamification expert, handig met Photoshop, social media wizzkid…

Tweetakt staat voor inclusiviteit en ziet diversiteit in teams als een meerwaarde. Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Aarzel niet om te solliciteren, ongeacht etnisch-culturele achtergrond, leeftijd, geslacht, genderidentiteit, leeftijd of ander dingen die jou maken wie je bent. 

Interesse?

Stuur ons uiterlijk op vrijdag 20 mei jouw motivatie en CV door op talent@tweetakt.be. Maak jouw ervaring en expertise zo concreet mogelijk: dat helpt ons in de selectie.

Tot snel!

Photos by Clark Tibbs & True Agency on Unsplash